Welkom!

Mijn naam is Lydia Veldman (1974), ik woon in Hooglanderveen. Geboren en getogen in het Brabantse land, ben ik tijdens mijn studie in het midden van het land terecht gekomen. Daar woon ik samen met mijn man Bert en genieten we van de dagelijkse beslommeringen en bijzondere belevenissen van ons samengestelde gezin met 5 kinderen.

In 2016 heb ik V4 Interim Management & Coaching opgericht, maar daar ging een heel persoonlijk – en soms hobbelig – pad aan vooraf. Het was een periode waarin ik zelf met behulp van een Personal Coach tot het inzicht kwam dat ik mijn hart en passie wilde volgen en waarom ik mezelf door allerlei belemmerende gedachten daar maar niet toe kon zetten. Wat ben ik dankbaar dat ik toen hulp heb gezocht en nu sta waar ik mag staan en dagelijks anderen mag helpen om juist ook die verbinding met zichzelf te herstellen.

Lees meer...

Ik werk vanuit de overtuiging dat alle antwoorden op levensvragen in jezelf zitten, maar dat je soms wat hulp nodig hebt om daar bij te kunnen komen. Alleen op die manier kan een (gedrags)verandering ook blijvend zijn: het is tenslotte jouw persoonlijke ontwikkelwens en geen advies van buitenaf dat je je aan moet leren. Het gaat meestal over los (durven) laten, te leren luisteren naar het stemmetje in je hart en het ook te durven te doen.

In mijn coachsessies spiegel ik je gedrag en je woorden en gaan we op zoek naar jouw wensen, behoeften of belemmerende overtuigingen. Daarbij wordt je soms uitgedaagd, maar ook gemotiveerd en mag je vertrouwen op een gedegen ondersteuning wanneer het moeilijk wordt of lastig is. Jij bent en blijft de regisseur van jouw proces en ik begeleid je daarin.

Je kunt met alle vragen omtrent persoonlijke ontwikkeling, relaties of werk bij mij als Personal Coach terecht. Specifiek ook voor:

  • Burn out begeleiding
  • HSP begeleiding
  • Loopbaanbegeleiding / Talentcoaching
  • Stiefouderschapsvraagstukken
  • Sollicitatietraining/coaching
  • Inzicht en bewustwording in eigen gedrag en handelen
  • Harada Methode Training (2-daagse)
  • Harada Methode Coaching (tijdens 3 maanden doel)
Persoonlijke groei